Jarmon Pienoisralli 2014

Jarmon Pienois Ralli

Jarmon pienois ralli ajettiin Lohjan seudulla 18.10.2014.

Kilpailu oli alue 8 aluemestaruuskilpailu.

Mukaan ilmoittautui 103 autokuntaa joista reitille starttasi 101 ja maaliin jaksoi 83.

Keskeytysprosentti jäi alle 18 eli maalissa nähtiin suhteellisen paljon iloisia kilpailijoita.

Reitillä oli 3 erikoiskoetta yhteensä n. 20 km. ja kokonaisuudessaan reitillä oli mittaa n. 85 kilometriä. Lisäksi löytyi 1 tankkauspaikka ja 1 huoltomahdollisuus reitin varrelta.

Kilpailun keskuspaikkana toimi Tanssi- ja Huvikeskus Tanhuhovi.

Reittikartat tulivat myyntiin kilpailupäivän aamuna kello 10.00. hintaan 5€ sisältäen yhden hengen pääsylipun erikoiskokeille. Myyntipaikkoina Tanssi- ja Huvikeskus Tanhuhovi Hankoniementie 50 Lohja ja Motonet Lohjanharjuntie 758 Lohja.

Enää ei kaipailla kisapäivälle mm. kilpailukeskukseen henkilökuntaa, liikenteenohjaukseen, eikä AT-asemille, kilpailukeskuksen rakentamiseen, eikä karttojen myyntiin (2 paikkaa) ym. Älä ota yhteyttä Raunoon 0400-488879.

Mainontaa ja juttua kilpailusta löytyi mm. Hanaa-lehden numerosta 12/14 ja Kaasujalka-lehden uusimmasta numerosta. Ja Länsi-Uusimaa lehdestä kilpailua edeltävän perjantain numerosta.

Reittikin oli pariin kertaan turvatarkkailtu ja turvatarkkailijakin myös kertaalleen vaihdettu.  Ilmoittautuminen päättyi 7.10. kello 20.00. Ilmoittautuneiden lista on julkaistu 10.10. kitissä.